Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Μήλου συμμετείχε και φέτος στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2018» που διεξήχθη το χρονικό διάστημα 4-8 Ιουνίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο  «Metropolitan Expo».

Τα «Ποσειδώνια 2018» διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχαν 2.011 εκθέτριες εταιρείες και 22.000 επισκέπτες από 92 χώρες, ενώ στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συνολικά 40 συνέδρια και σεμινάρια.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Μήλου έλαβε μέρος δια του εκπροσώπου του κ. Ηλία Βήχου (Υπεύθυνου Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων του ΔΛΤΜ) στο κοινό περίπτερο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος ο οποίος συναντήθηκε με πλήθος ναυτιλιακών παραγόντων και στελεχών της ελληνικής και   διεθνούς   ναυτιλιακής   κοινότητας. Επίσης είχε την ευκαιρία να έρθει σε επικοινωνία και να ανταλλάξει ιδέες με τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος για τα ζητήματα που απασχολούν τους φορείς διαχείρισης των λιμένων. Τέλος μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν για να επισκεφτούν το νησί μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες  Έλληνες και ξένοι επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του λιμένα της Μήλου διατέθηκε έντυπο υλικό προβολής του λιμένα καθώς και το τουριστικό έντυπο «Best of Milos».