1. ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

Για την εξυπηρέτηση των σκαφών που προσεγγίζουν το νησί έχουν τοποθετηθεί 29 απλά πίλαρ για τα εισερχόμενα σκάφη και οκτώ (8) πίλαρ για τα μόνιμα ελλιμενισμένα σκάφη τα οποία διαθέτουν κιβώτιο παροχών προπληρωμής με τέσσερις πρίζες 2Ρ+Τ16Α και 4 βάνες ½ νερού.

Η κάρτα προπληρωμής βρίσκεται διαθέσιμη στον οικίσκο είσπραξης λιμενικών τελών.

Επίσης στο λιμάνι των Πολλωνίων υπάρχουν 2 πίλαρ με κάρτα προπληρωμής.

 

2. ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Στο λιμάνι του Αδάμαντα παρέχεται δωρεάν σύνδεση wi-fi. Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται στο wi-fi του λιμενικού ταμείου με την ονομασία Milosport

 

 

 

 

3. ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ WC

Οι εγκαταστάσεις των κοινόχρηστων WC βρίσκονται έναντι της κεντρικής προβλήτας και σύντομα θα κατασκευαστούν και νέα WC ΑΜΕΑ.

 

 

 

4. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών που βρίσκεται έναντι του κεντρικού Λιμένα παρέχει στους επισκέπτες του νησιού πληροφορίες σχετικές με το νησί, τα καταλύματα, τις υπηρεσίες και τις παροχές.

 

 

 

5. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ

Για την ασφαλή πρόσδεση των εισερχομένων σκαφών αλλά και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών με σκάφος, εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σας στον οικίσκο είσπραξης λιμενικών τελών δίπλα στην πλωτή εξέδρα.
Υπεύθυνος Καβοδεσίας:
Γεώργιος Βάσιλας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938301130/6946187646

 

6. ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ

Σύμφωνα με την εγγεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη χερσαίας ζώνης Λιμένα Αδάμαντα δημιουργούνται χώροι στάθμευσης στο δυτικό και ανατολικό άκρο του διαμορφωμένου λιμένα σε συνολική επιφάνεια 150 τ.μ., με εννέα (9) συνολικά θέσεις στάθμευσης οχημάτων οριοθετημένες σε έξι (6) θέσεις διαστάσεων 2.50Χ5.00 και τρεις (3) θέσεις διαστάσεων 2.00Χ5.50, σε δύο διακριτές επιφάνειες εκατέρωθεν της κεντρικής οδού κυκλοφορίας στο δυτικό άκρο του λιμένα, καθώς και δεκαέξι (16) συνολικά θέσεις στάθμευσης μοτοσυκλετών οριοθετημένες σε οκτώ (8) και οκτώ (8) θέσεις διαστάσεων 1.05Χ2.50 στο ανατολικό άκρο του λιμένα (περιοχή πλατείας).

7. ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ

Το κτίριο του Λιμεναρχείου Μήλου βρίσκεται πλησίον της Εθνικής Τράπεζας στο λιμάνι και τα στοιχεία επικοινωνίας του είναι τα εξής:
Λιμεναρχείο Μήλου τηλ. 22870-23360
Φαξ.22870-22100