Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΗΛΟΥ

 

Σας προσκαλούμε όπως την 5η του μήνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ημέρα της εβδομάδας ΔΕΥΤΕΡΑ ώρα 11:00 προσέλθετε στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα για να συζητηθούν από το Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. ΜΗΛΟΥ και να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:

 

 

1.Έγκριση εργασίας αντικατάστασης πυλώνων φωτισμού στη κεντρική προβλήτα λιμένα Αδάμαντα Μήλου

2.Ορισμός εκπροσώπων για την συγκρότηση των κάτωθι Επιτροπών:(α)Καθορισμού πολυσύχναστων παραλιών και (β)Γνωμοδότησης επί αιτημάτων χορήγησης αδειών θαλάσσιων μέσων αναψυχής

3.Λήψη απόφασης για παράταση προθεσμίας του έργου με τίτλο:Σήμανση-Διαγράμμιση Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Αδάμαντα

4.Λήψη απόφασης για αποστολή αίτησης στο Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Σύρου με θέμα την αναστολή της από 29-12-2011 εκκρεμούς διαδικασίας νομιμοποίησης λιμενικών έργων όρμου Πολλωνίων Μήλου, λόγω της χρήσης των διατάξεων του άρθρου 86 του Ν.4504/17

5.Λήψη απόφασης για παραχώρηση χρήσης του τμήματος λιμένα Μήλου (θέση Κάναβα) στην εταιρεία ΙΜΕRYS

6.Λήψη απόφασης για παραχώρηση κοινόχρηστου παραλιακού χώρου στην κ.Βήχου Μαρία

7.Εγκρίσεις πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών

 

 

Μήλος, 26/01/2018

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΜΗΛΟΥ

 

ΞΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην έκθεση <<East Med Show>> που θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Ζέας από 3 έως και 6 Μαίου 2018.

Παρακαλούνται όσοι δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα, ιδιαίτερα στον θαλάσσιο τουρισμό και επιθυμούν να παρεβρεθούν στην έκθεση να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Μήλου, κ. Ξενάκη Νικόλαο (τηλ.6944587574) καθώς και όσοι δεν μπορούν να παρεβρεθούν αλλά επιθυμούν να αποστείλλουν έντυπα της επιχείρησής τους.

 

Αρέσει σε %d bloggers: